Lash volume lift behandeling

Wat is Lash Volume Lifting?

Een mooie oogopslag met het hebben van lange en vooral mooi gelifte wimpers, dat is een wens van heel veel vrouwen!

De lash volume lifting- methode zorgt na slecht 1 behandeling van ca 45 tot 60 minuten, voor een opvallend open blik en optisch grotere ogen en mooi gelifte natuurlijke wimpers wat zo’n 6 tot 9 weken zichtbaar blijft. Dit alles zonder dat u mascara of een wimperkrultang hoeft te gebruiken. Deze methode is mogelijk voor mensen met lange maar ook met korte wimpers. Het is bestendig tegen water, zweet, tranen enz.

De Lash Volume Lifting- methode is een behandeling voor de eigen (natuurlijke) wimpers, waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van wimperextensions.

De wimpers worden eerst  omhoog gezet met behulp van een zachte siliconenpads en worden vervolgens doormiddel van een laagje ‘coating’ bij de wimperaanzet met een speciale gelformule gefixeerd. Hierdoor worden de wimpers effectief gelift vanaf de  wimper aanzet,  wat zorgt voor een mooie open blik met opvallend lange en perfect gespreide natuurlijke wimpers. Door de wimpers te verven (optioneel), krijgen ze direct een mooie zwarte kleur en wordt uw blik nog intenser. Deze behandeling is niet schadelijk voor uw eigen wimpers.

Gedurende 6 tot 9 weken optisch grotere ogen met mooie lange en gelifte wimpers!

De Lash Volume Lifting wimperbehandeling laat uw ogen vele malen groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling. Het effect van Lash Volume Lifting behandeling blijft minimaal 6 tot 9 weken zichtbaar. In deze periode  is het niet nodig om de wimpers te krullen met behulp van een krultang en ze zijn ook zonder mascara mooi lang en perfect gelift.

Lash Volume Lifting                                                        € 36,50