Gel nagellak en manicure

Cosmetische hand- voetverzorging

Mooie zachte verzorgde handen! Wie wil dit nou niet. Onze handen hebben veel te verduren. Ze worden blootgesteld aan verschillende weersinvloeden en we wassen onze handen dagelijks ontelbaar vaak. Nog niet te spreken over de kou die de winter straks weer brengt. Dan is het belangrijk om uw handen goed te verzorgen. Tijdens een cosmetische hand- (of voet) behandeling wordt er even goede zorg aan uw handen besteed. Een warm handbad, nagels vijlen en nagels en nagelriemen verzorgen, een heerlijke massage en vervolgens uw nagels mooi aflakken met een gewone nagellak of een GELFX behandeling. Daarna verzorgen met een fijne hand creme…. Kom langs in de mooie salon Love for your skin en gun u zelf deze mooie behandeling.

Orly GELFX

Orly GELFX is een gel nagellak die moet uitharden onder een speciale UV lamp. Hierdoor blijft de lak beter zitten dan een gewone nagellak en houdt wel zo’n 2 weken lang. Orly GELFX bevat vitaminen en is daardoor geen gewone gel nagellak.

Antioxidanten vitamine A en E helpen om gezonde nagels te bevorderen en de structuur van de natuurlijke nagel beschermt. Het blijft lang mooi met een prachtige glans en is niet schadelijk voor uw eigen nagels. Uw nagels zullen door de nagellak minder snel afbreken waardoor u op termijn mooie lange nagels krijgt.

ORLY GEL FX BEHANDELING

Een Orly GELFX behandeling bestaat uit een korte manicure behandeling en het aan brengen van de Orly GELFX.

Gel nagellak is ook ideaal te gebruiken voor mensen met korte nagels. Met een Orly GELFX behandeling heeft u tot 2 weken plezier van uw mooi gelakte nagels. Op uw teennagels kan de nagellak wel tot 6 weken blijven zitten.

Prijzen

GELFX behandeling + manicure                                                        € 29,50

GELFX behandeling (zonder manicure)                                           € 21,50

GELFX verwijderen                                                                               €   6,00

GELFX verwijderen en nieuwe aanbrengen                                     € 27,50

Alleen manicure behandeling zonder Gel nagellak.                        € 22,50

maar met gewone nagellak