Bruidsarrangementen

Je trouwdag is een dag om nooit te vergeten en je wilt er dan ook op je allermooist uitzien! Een mooie jurk en een mooi kapsel.. en natuurlijk hoort daar een mooie make up bij. Bij love for your skin kun je hier voor terecht. Tijdens het drinken van een kopje koffie of thee bespreken we samen  je specifieke wensen en de bruidskleding en zorgen we dat de make up daar perfect op wordt afgestemd. Het is jouw dag en ik vind het belangrijk dat je tevreden bent en straalt met een make up die bij jou past. Samen komen we tot een mooi eindresultaat!

Love for your skin biedt een aantal bruidsarrangementen. Een basic bruidsarrangement en een complete bruidsarrangement.

We beginnen altijd met een proef make up. Tijdens de proef make up worden alle wensen en mogelijkheden besproken en zo komen we samen tot een mooie look. Een eigen look die bij jou past. Natuurlijk zal ik je van allerlei tips en adviezen voorzien.

De proef make up vind altijd plaats in de salon en zo’ n 4 tot 6 weken voor de bruiloft. Eerder kan natuurlijk ook maar later zou ik niet adviseren. Tijdens de proef make up kun je ook aangeven van welk bruidsarrangement je gebruik wilt maken. Ook is het belangrijk om een aantal weken voor de bruiloft de volle zon te mijden. Doe je dit wel gebruik dan een zeer goede Sun SPF 50+ om je huid te beschermen (deze is verkrijgbaar bij Love for your skin). Denk ook altijd na bij het dragen van schouderbandjes in de zon bij eventueel een strapless bruidsjurk.

Het is belangrijk om tijdig een datum voor de make up te reserveren met name voor periodes die populair zijn om te trouwen. De bruidsmake up zelf kan in de salon plaatsvinden maar ook bij u thuis of op een andere lokatie. Het is ook mogelijk om daggasten, bruidsmeisjes, getuigen te voorzien van een make up. Het is handig om dit tijdig door te geven. Het is ook mogelijk om een touch up te boeken. Een touch up houdt in dat ik op de dag zelf ’s avonds voor of na het diner uw make up kom bijwerken. U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

BRUIDSARRANGEMENT BASIC

  • proef make up
  • bruidsmake up op de trouwdag

€ 60,00

Eventueel bij te boeken:

Make up voor daggasten         p/p      € 27,50

Touch up: make up op de trouwdag bijwerken   €32,50

(bruidsmake up op de trouwdag op locatie 0,35 ct per km., uitgezonderd van Peize)

BRUIDSARRANGEMENT COMPLETE

  • wenkbrauwen epileren
  • proef make up
  • Gel nagellak behandeling
  • Bruidsmake up op de bruiloft

€ 80,00

Eventueel bij te boeken:

Make up voor daggasten           p/p      € 27,50

Touch up: make up op de trouwdag bijwerken   € 32,50

(bruidsmake up op de trouwdag op locatie 0,35 ct per km., uitgezonderd van Peize)

Ik hoop u in mijn salon te mogen ontmoeten…